Një 48 vjeçar ka mësuar se gruaja e tij po e tradhton. Ai këtë e zbuloi pasi punësoi një hetus privat për ta përcjellur atë. Burri i shokuar nga kjo gjë, vendosi të largohej nga shtëpia dhe të fillonte divorcin. Mirëpo, më pas u pendua…

Meshkujt “vdesin” për zhartjerë Meshkujt adhurojnë çorapet e najlonit, zhartjerët, e veshje të tjera delikate femërore. Nëse vishni, do të keni më shumë mundësi të kaloni net të gjata së bashku. Jepni një pamje vizuale të mirë të asaj që keni veshur. Meshkujt adhurojnë seksin…

Për ne është e qartë: përpara se të bëhemi intimë me seksin tjetër, duam që partneri të jetë tërheqës fizikisht dhe emocionalisht. Deri këtu nuk thashë gjë të re. Por, qëllimi i këtij shkrimi është të tregoj, shkurtimisht, për të gjithë ata elementë të fuqishëm…

Vetëm të përdalat bëjnë seks anal E vërteta: Seksi anal nuk është gjë tjetër veçse një mënyrë për të eksploruar trupin tonë dhe nuk mund të ketë kategorizime të tilla. Të gjitha femrat do të duan të provojnë një eksperiencë të tillë seksuale, prandaj s’mund…

Mes nesh pati një tërheqje sapo u takuam. Pastaj filluam të flisnim në internet. Ai tashmë kishte një të dashur, por më donte dhe mua kështu që filluam të takoheshim fshehurazi. Kur kishim mundësi, kalonim edhe natën së bashku. Pas disa javësh mësova se isha…

Letra e vajzës “Ndaj dhomën (dhe shumë herë edhe shtratin) me një djalë, bëj ndonjëherë seks me një tjetër, por jam e dashuruar… me tjetër. Jam një vajzë beqare, 21-vjeçe dhe ndaj dhomën e kolegjit me një djalë. Ne bëjmë seks shumë herë së bashku,…

1. Befasia Elementi i befasisë shton nivelin e dopaminës. Ai na mundëson që lidhjen ta mbajnë të eksituar. 2. Forca Forca eksiton, ndërkaq seksi i vrazhdë dërgon porosi të fuqishme, gjë që mund të jetë shumë eksituese për disa njerëz. 3. Besimi Siç theksojnë ekspertët,…