Gruaja ime është e mrekullueshme dhe unë e dua pa kushte, por ajo nuk ka asnjë interes për seksin. Ne kemi qenë së bashku për 25 vjet dhe ndërsa ne rrallë kemi bërë seks në fazat e hershme të marrëdhënies sonë, kurse tani nuk ekziston…

How exactly to Seduce a female

If “intimacy” indicates “gender,” you’re going about any of it wrong. This is actually just how: Be genuine and get a gentleman. Intimacy just isn’t concerning video game. official site

“Unë kam bërë seks me dy shoferë në punë. Tani jam shtatzënë dhe nuk e di i kujt është fëmija. Të dy meshkujt janë tërheqës dhe flirtues. Sapo kisha nisur me të parin kur papritur përfundova tek i dyti. Ai më tërhoqi vërtetë.Ata nuk e…

Pra, si të mësojmë vërtet të komunikojmë? Në moshë të re, ne e mësojmë atë nga familjet tona dhe ndërsa rritemi, janë bashkëmoshatarët dhe partnerët tanë romantikë ata që na mësojnë këto gjëra. Ose le të themi se vëzhgojmë filma dhe shfaqje. Fatkeqësisht, këto mund…

Unë kam tradhtuar me një vajzë të rastit në një tualet dhe unë nuk po mundet të ndalem duke e ndjerë vetën fajtor për dhjetë muaj më pas. Unë nuk e kam takuar më kurrë atë femër, ndërsa e dashura ime aktuale tani dëshiron të…

Ukraine Romance frauds: have to know and the ways to shield in 2019

Are you currently interested to understand more about Ukraine romance frauds? With internet internet dating being very popular inside era, it is inevitable that you encounter some body attempting to catfish you in order to scam you from your hard earned money. Probably the most…