Të qenurit në një marrëdhënie “miq me përfitime” më bëri të lumtur derisa shoku im u bë xheloz në mënyrë të paarsyeshme. Tani ai po sillet sikur të ishte burri im dhe unë nuk di çfarë të bëj. Unë jam femër dhe 26 vjeç dhe…

Jam 23 vjeqare dhe jam nga njerin nga qytetet e Kosoves. Historia ime është e quditshme pak sepse kjo kultur ketu nuk e kupton dhe nuk mund ta pranoj këtë llojë realiteti. Unë jam martuar qe 5 vite dhe në shtëpin ku jam e martuar…